Portada > Notícies Servei de recollida ...

AMB EL SUPORT DE: 

12/09/2016

[Tornar]

Servei de recollida porta a porta d'envasos comercials

El dilluns 12 de setembre s’inicia la prova pilot del servei de recollida Porta a Porta d’envasos a grans productors dels eixos comercials dels municipis de: Montblanc, Espluga de Francolí i Santa Coloma de Queralt.

 

Durant l’estiu, un educador ambiental ha informat a tots els comerços inclosos en aquestes rutes, del nou servei, i se’ls hi ha donat un díptic informatiu i un paquet de bosses de color groc per fer la recollida. Aquestes bosses se’n poden obtenir més als següents punts: Montblanc (Consell Comarcal), Espluga (Ajuntament) i Santa Coloma de Queralt (Ajuntament).

 

El sistema de recollida seguirà la mateixa dinàmica que el cartró comercial. Els comerços  dipositaran les bosses identificables de color groc, juntament amb el cartró comercial. El material es recollirà en les condicions adequades establertes pel Consell Comarcal i dipositat als punts de la vía pública prèviament definits, i en els dies i horaris marcats.

 

Els dies en que es recollirà la fracció serà la que ja es realitza el cartró comercial:

 dillunsdimartsdimecresdijousdivendres
Montblanc 14h 14h 14h 14h 14h
L'Espluga de Francolí 15h 15h 15h 15h 15h
Sta. Coloma de Queralt 17h   17h   17h

 

L’objectiu és augmentar la recollida selectiva d’envasos i disminuir la fracció resta que es diposita als contenidors de rebuig. A més de treure el màxim de volum d’envasos dels interiors dels municipis i eixos comercials. 

 

Servei de Medi ambient

5 de setembre de 2016

 

 

img