AMB EL SUPORT DE:Recollida selectiva

RECOLLIDA SELECTIVA DE VIDRE

 

La recollida selectiva de vidre es va iniciar l'any 1992 a la comarca. Va ser el primer tipus de residus que es recollia separadament de la resta de les escombraries. La recollida es realitza mitjançants uns contenidors en forma d'iglú de color verd que es troben situats als carrers dels nostres municipis. El vidre sempre es recolleix el dimecres.

 

 

 

RECOLLIDA SELECTIVA DE PAPER I CARTRÓ

 

Tots els residus de paper i cartró s'han de dipositar als contenidors de color blau que hi han als carrers del nostre municipi.La recollida selectiva de paper i cartró en àrees d'aportació es realitza setmanal, quinzenal o mensualment, depenent del municipi.

 

 

RECOLLIDA SELECTIVA D'ENVASOS

 

La recollida d'envasos, plàstics, llaunes i brics es realitza mitjançant contenidors de color groc situats als carrers dels nostres municipis.La freqüència de recollida es setmanal, quinzenal o mensual, depenent de cada municipi.

 

 

 

 

 

 

 El servei de recollida selectiva de vidre, paper i cartró i llaunes i envasos dels residus municipals es basa en:


· Recollida, càrrega i transport de la fracció vidre a la planta recuperadora  REVIBASA, situada al terme municipal de Montblanc.


· Recollida, càrrega i transport de la fracció paper i cartró a la planta
de transferència de CGM, situada al terme municipal de Valls.


· Recollida, càrrega i transport de la fracció llaunes i envasos a la planta de triatge de Griñó Ecològic, situada al terme municipal de Constantí.